Mahmutbey Merkez Kampüsü
satinalma2@altinbas.edu.tr

Esentepe Yerleşkesi Mobilya ihalesi

Altınbaş Üniversitesi, Mahmutbey Mah. Dilmenler Cad. No:26 Bağcılar / İSTANBUL adresinde yapılacak olan Esentepe Yerleşkesi Mobilya ihalesini sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale dosyası Altınbaş Üniversitesi Satınalma Daire Başkanlığı, Mahmutbey Mah. Dilmenler Cad. No:26 Bağcılar / İSTANBUL adresinden temin edilebilir veya cuneyt.unal@altinbas.edu.tr mail adresinden mail yoluyla talep edilebilir.

Tekliflerin teslim edileceği adres: Altınbaş Üniversitesi Satınalma Daire Başkanlığı, Mahmutbey Mah. Dilmenler Cad. No: 26 Bağcılar / İSTANBUL

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 22 Mayıs 2018 Salı saat 17:00’dir.

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.altinbas.edu.tr adresinden yayınlanacaktır.